Gebruik de chatbot of vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact

Anytime Fitness Voerendaal
Kerkplein 1-3
6367 EN Voerendaal

045 203 09 03
voerendaal@anytimefitness.nl

Contact

Anytime Fitness Voerendaal
Kerkplein 1-3
6367 EN Voerendaal

045 203 09 03
voerendaal@anytimefitness.nl

Sar0
Sar0
2022-05-16
Ontzettend fijn dat je kunt zien hoe druk het gemiddeld is rond een tijdstip
Jordy Frings
Jordy Frings
2020-09-01
Top sportschool met goede en professionele begeleiding! Service een stuk minder.. Er zou een compensatie komen voor alle leden i.v.m. COVID-19 uitbraak. Maar tot op heden nog niks vernomen. Ook zou ik levenslange korting hebben als lid, omdat ik me heb aangemeld met de opening van de sportschool begin 2019. Sinds kort word er meer afgeboekt dan afgesproken, en niks aangekondigd.. Al met al fijne sportschool waar wel intern nog 't een en ander kan worden verbeterd!
Jacqueline Christiaans
Jacqueline Christiaans
2020-03-03
Fijne sportschool. 24 uur per dag open. Je voelt je er op je gemak, zeker als je al wat ouder bent. De coaches kun je altijd alles vragen. Dus sporten in relaxte sfeer.
Geeq
Geeq
2020-02-26
Mooie sportschool met zeer vriendelijk personeel! Vanwege een sterfgeval kon ik niet gebruikmaken van mijn proefperiode en hier hadden ze alle begrip voor. Zonder pardon mocht ik het nog een keer proberen. Iedereen zegt dat ze goede service bieden, maar hier doen ze het ook. Gewoon top!

Neem contact met ons op!

Wil je je sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen je al voor en kozen voor Anytime Fitness. Vul het formulier in en klik op verzenden. Dan nemen we snel contact met je op.

LID WORDEN?

Klik op de button en rond direct je lidmaatschap af bij Anytime Fitness.

Joe-Footer
Anytime Fitness uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!